Bi man gezocht spuitende homo

bi man gezocht spuitende homo

..

Sex contact gelderland te klein kutje
bi man gezocht spuitende homo

..


Neuken in overijssel dik meisje neuken


Advertentie E-mail -1 dagen. Hallo ik ben een vlotte sportuef gebouwde man van 38 bi en op zoek naar een koppel soft kinky en hygiëne zijn tredwoorden waar ik belang aan hecht. Foto bij mail en ik stuur de mijne mee retour. Ik kijk al uit naar een spannende date. Advertentie Foto's E-mail vandaag. Party time or relax Caliente black latina kendra xxl new in the city for a few days want Sexy caliente black latina XXL;.

Im very kinky and pervert its just like i am!! Im also into more games: Hey, ik ben 41 zoek een leuke date waar veel kan en niets moet. Ik kan ontv, eventueel verpl. Ik zoek tot eigen leeftijd. Stuur je asl en wat je juist wilt Wel veel aanbod maar niet waar naar wij op zoek waren. Na een paar kroegen te hebben geobserveerd en verkend werden we niet vrolijk. Veel vrouwelijk schoon maar het was niet echt wat wij zochten.

Wij werden hier niet vrolijk van en zeiden tegen elkaar dat wordt vanavond weer met een boekje in de ene hand en je pik aftrekken met de andere hand. We besloten nog één kroegje te gaan verkennen. In die volgende kroeg en naar onze mening de laatste, was het heel gezellig zwoel sfeertje zoals dat daar alleen maar kan en al snel hadden we contact met een leuk grietje. Het was een super Braziliaanse schone, met harde bosten en hard vooruitstekend met grote tepels die door de stof van haar schamele kledingstukken heenprikten, de senaualiteit stroomde als het ware van haar af.

Kortom een heel gewillig type met veel wellust in haar ogen. Kort rokje en een heel klein kleurig slipje. Ze had geen BH aan die had ze niet nodig met haar harde mooie vooruitstekende borsten. Hoge hakjes en een heerlijk sensuele lach en mooi diep rood gestifte lippen en een mooi en gaaf en regelmatig gebit. Tevens liet ze ons haar tong zien die mooi van kleur was en ze kon die tong ook hard maken. Dat is in die landen een teken dat zij gezond is, kon je volgens ingewijden zien aan de mooie frisse kleur van de tong verteld door een marinearts.

Amandelvormige bruine ogen waar de wellust uitstraalde. Tot mijn spijt klikte het echter heel goed tussen haar en mijn collega stuurman en na een blik van verstandhouding verdwenen ze even later om, tja, wat denk je. Ik ga een goede vriend en collega en maatje niets misgunnen, dus bleef ik alleen achter.

Ik bestelde nog een biertje en zat een beetje te dubben of ik me vanavond vol zou laten lopen of dat ik naar boord terug zou gaan. Ik keek opzij en zag een beeldschone donkere vrouw. Ik val voornamelijk op blank en blond maar zij intrigeerde me direct. Het kon een tweelingzus zijn van het grietje waar mijn 1e stuurman mee weg was gegaan. Wat een sensualteit straalde ook deze vrouw uit.

Geboren voor de erotiek en wellust. Ik wist niet wat of waarom zij mijn aandacht had en kreeg haar mooie en volle vormen helemaal te zien toen zij sensueel zij haar hunkerende lichaam zachtjes doch dringend tegen mij aanduwde.

Ik staarde haar aan alsof ze een geschenk uit de hemel was. Ik zei met een glimlach, en in mijn beste Spaans: Ik zag dat haar erg strakke rokje een beetje opschoof, zodat ik een flink stuk van haar blote dij boven de kousenband tezien kreeg. Mijn lichaam en ook haar sensuele lichaam zonden prikkels uit die mijn pik opving en heel hard werd en ik zat met een grote bobbel in mijn pantalon daar aan de bar.

Dit was haar ook niet ontgaan en ze likte heel sensueel haar lippen af en mompelde “mmmmmmmmmmmm”. Terwijl we in gesprek raakten nam ik haar eens goed op.

Ze was vrij lang, gewoon slank en vrij vol van boven volle c-cup en zeer harde en grote tepels. Ze had lang donker golvend haar, was licht getint en een paar lange in nylons gestoken benen maakte het plaatje compleet.

Kort strak rokje en zag de bovenzijde van haar kausen en een heel klein stukje van haar fantastische dijen. Ik verslond haar geheel met mijn ogen en dacht dit is t waarvoor ik de wal ben opgegaan. Deze vrouw moet ik niet verliezen en voorlopig bij me houden.

Ze was gewoon erg mooi en had een paar mooie donkere ogen waar ik direct in verdronk. Ik had tijdens het gesprek al snel door dat ze meer dan gewone interesse voor me had. Ik besloot dan ook om de stoute schoenen aan te trekken en vroeg of ze nog iets bij mij aan boord of eventueel in een hotel met mij wilde drinken. Ze glimlachte en zei: Ze keek in het rond en lachte naar iedereen met een blik van zo heb ik even gescoord met deze zeeman?

We liepen op straat eigenlijk als sensueel te doen bij en met elkaar en na en aantal minuten stonden we bij haar appartement. Ze deed de deur open en we liepen de woonkamer in. We betasten onze lichamen met onze handen en ik werd bloedgeil van haar. Ze vroeg mij of ze een paar speciale Braziliaanse drankjes mocht inschenken en ik zei dat ik dat wel wilde meemaken.

Ik moest op de bank gaan zitten zei zij. Nadat ze twee drankjes had ingeschonken ook weer heel wulps en sensueel met haar lichaam showend en heupwiegend had nam ze plaats naast me op de bank. Ik had net een slokje genomen toen het ineens razendsnel ging.

Ik voelde een zeer warme gloed van binnen en raakte super opgewonden, ik wist niet wat nij overkwam en protesteerde ook bij haar, dat zij mij niet moest proberen te gaan drogeren.

Ze maakte mij duidelijk dat het drankjes waren met kruiden die de bosjesmannen en medicijnmannen in het oerwoud ook dagelijks gebruikten om hun vele vrouwen dagelijks gelukkig te maken.

De drankjes bevatten volgens haar alleen maar natuurlijke geneeskrachtige kruiden met een klein beetje tequilla er doorheen voor de smaak. Daar ze zelf ook hetzelfde goedje dronk was mijn argwaan opslag verdwenen en ze schonk nog een 2e glas vol voor ons. Ik wist niet wat mij overkwam en ik voelde dat het wel leek of ik wel een superpik kreeg, zo groot was hij nog nooit geweest.

Toen ik naar mijn schone keek werd het gevoel van wellust groter en wilde alles met haar doen. Ik had een gevoel of ik een paar dagen niet te temmen was. Ik vroeg haar wat het mij allemaal ging kosten, ja die nuchtere Hollanders ook.

Mag wel wat kosten en het mag best een beetje meer zijn. Ze glimlachte zeer sensueel en zei me dat het haar niet om geld te doen was, maar dat ze zich heel geil voelde.

Ze was geen prostituee en wilde op dat moment met een zeeman naar bed omdat ze zich heel geil voelde toen in het café. Ze zei als ik het een paar dagen met haar kon uthouden en samen met haar op wilde trekken ik dan wat kleding en lingerie voor haar mocht kopen. Dat was een goede deal dacht ik. Kleding ook de betere en lingerie kostte daar niet veel. Ze had mij alleen en mistroostig aan die bar, nadat ze had gezien dat mijn maatje met een meisje was vertrokken, zien zitten en werd overrompeld door geilheid.

Dit had ik in een wat voor een havenstad ook en in het buitenland nog nooit meegemaakt en mijn mond bleef van verbazing openstaan en geloofde mijn eigen oren niet. Maar ik voelde wel dat het gevoel van geilheid mij tot haar aantrok en mijn pik wilde ook niets anders dan haar beminnen.

Ze lachte weer heel sensueel en ging daarbij half onderuit liggen op de bank en showde al haar wulps licham op een heel speciale manier. Daarbij speelde ze wat met haar glas, zette het ineens neer en sloeg ineens een been over mijn been heen. Voor ik het wist kuste ze me en drong haar tong diep mijn mond in. Ze verraste me met zoveel passie en ik merkte dat ze nog sterk was ook. Ze sloeg een arm om mijn nek en trok me stevig tegen zich aan. Ik ben niet vies van een sterke vrouw en liet me dan ook gewillig door haar kussen en strelen over mijn kleding heen.

Tevens masseerde zij mijn op volle sterkte staand epik door de stof van mijn pantalon heen. Maar goed dat de pantalons van maritime officieren in die tijd wat ruim uitgevallen waren van snit. Onderwijl kuste zij mij hard en tongde mij op een manier die ik niet voor mogelijk had gehouden. Tijdens het tongen merkte ik dat ze haar blouse open deed en wipte haar magnefieke harde borsten uit haar prachtige behaatje met kwartcups en veel kant.

Even later kwamen haar mooie borsten tevoorschijn en lagen voor mij voor t grijpen, wat ik dan ook heel graag deed. Ze trok me zachtjes maar resoluut omlaag en zei: Ze kroelde met haar handen over mijn hoofd, door mijn haar toen had ik nog haar op mijn hoofd en drukte me zachtjes zo van de bank dat ik tussen haar benen terecht kwam.

Ik liet mijn handen intussen over haar gladde nylon's glijden voelde de boorden van haar nylons en kwam steeds hoger tot onder haar rokje. Plotseling hield ze me tegen en zei terwijl ze haar rokje omhoog trok: Mijn ogen puilden nu echt uit van verrassing en ongeloof. Ze had een piemel ipv een sappig kutje wat kwam het mij voor alsof ik vreselijk belazerd werd op dat moment.

Maar de natuurkrachtige drankjes hadden zijn uitwerking niet gemist en ik zag alles roze in en ook zag ik er de humor van in. Arie die een prachtvrouw had weten te scoren kreeg daarvoor een mannelijke uitgave van onze geslachten.

Ik staarde er naar en keek toen omhoog. Ik zag de vertwijfeling en ook de angst in haar ogen. Van eentje kreeg ze zelfs klappen. Ik hoorde het aan en ze zag de twijfel in mijn ogen.

Ik was danig opgewonden geraakt en eerlijk gezegd vond ik dit enorm spannend en ik zag dat ze haar handen op mijn achterhoofd legde en met de woorden 'kom. Ze begon mijn hoofd zachtjes op en neer te halen en voorzichtig begon ik voor t eerst van mijn leven aan haar grote lul te zuigen. Wat was dat een vreemd maar sensatievol gevoel, wist niet wat ik proefde, ze had ook veel voorvacht maar alles was heel schoon en rein. Ze kreunde van genot ik deed mijn best en dat kon zij waarderen en schoof bij iedere beweging haar lul dieper mijn mond in.

Ze kreunde en zei toen: Ik zoog wat ik kon en ze trok me steeds harder heen en weer. Ze neukte me nu gewoon met lange halen in mijn mond en ik kreeg nu haar lul helemaal in mijn mond zelfs achter in mijn keel ook nog maagd. Soms moest ik even kokhalzen want dit had ik nog nooit meegemaakt en moest soms zelfs naar adem happen.

Ze begon al snel diep te zuchten en te kreunen en ik merkte dat ze nu snel zou gaan komen. Ik was nog wat huiverig om haar sperma binnen te krijgen maar ze hield me stevig vast en ik voelde haar lul ineens nog meer groeien en kloppen.

Ze kreunde nu luid en met de woorden: Ze trok me helemaal over haar lul heen en de volgende lading schoot zo mijn keel in. Maar ze had zoveel sperma dat het teveel was om alles in één keer in mijn mond te houden en het sap liep er dan ook in dikke stralen via mijn mondhoeken eruit over ons heen.

Gelukkig smaakte het niet vies, eigenlijk was het best lekker zo voor de eerste keer. Ze bleef zo nog even op me inpompen en ik zag dat ze intens gelukkig keek. Haar lul werd al wat slapper toen ze me eraf trok en ze kuste me vol op mijn mond en het sperma wat nog in mijn mond zat werd overgetongd naar haar. Dat was ook weer een bloedgeile ervaring. Alles was voor de eerste keer. Ze kwam omhoog en zei dat ik moest gaan staan.

Ze kleedde me toen helemaal uit en kuste me overal. Toen trok ze haar blouse en rokje uit en stapte uit haar slipje. Ze leidde me naar de bank en ik moest met mijn hoofd op de rand gaan liggen. Ze stapte over me heen en kwam met haar flinke maar mooie billen vlak boven mijn gezicht staan. Maar toch wonder boven wonder werd ik heel geil van dit spel en kon niet mneer stoppen en ging er steeds meer van genieten. Ze drukte haar anus met een wat bittere amandellsmaak tegen mijn mond en herhaalde haar woorden, nu iets strenger.

Ik begon haar te likken en ze kreunde gelijk. Ze zei neuk nu met je harde tong mijn mannenkutje. Ik trok har fantastische billen vanelkaar en zag een wijd geopend sterretje, nou ja sterretje, het was bij haar al een hele opening en zag dat haar ass al heel ervaren was van het anale gebruik. Ze pakte mijn handen en bracht die naar haar kruis, 'kneed zachtjes mijn ballen en trek me af.

Ik speelde er mee en terwijl ze met haar kont draaide op mijn tong merkte ik dat haar lul weer aan het groeien was. Ze greep me bij mijn kruis en kneedde mijn ballen. Ook trok ze me hard af maar ondanks dat ik op klappen stond liet ze me nog niet komen.

Ineens stapte ze van me af en trok me omhoog. Daar drukte ze me voorover op bed en moest op m’n knieën gaan zitten met mijn kontje hoog in de lucht. Hoewel dit ook voor de eerste keer was wist ik niet wat mij overkwam zoveel genot voelde ik samen met haar. Na een aantal minuten of halfuur? Ik weet t niet meer kwam ze omhoog en fluisterde toen in mijn oor “je bent een kanjer en je doet het heel erg goed”, terwijl ze mijn billen streelde.

Hierop zei zij 'ik ga je zo nemen dat je straks gilt als een speenvarken en mij daarna smeekt om meer, ik ben echt geil op je geworden en je doet het zeer goed voor de eerste keer. Toen ging er vinger van haar mijn kontje naar binnen en smeerde ook de binnenklant van mijn sterretje vol met die vloeistof bleek later een natuurlijke warme olie te zijn speciaal voor anaal geslachtelijkverkeer, waarbij de olie inwerkt op je bloedvaten en spieren zodat alles gewilleg en soepel gaat worden.

bi man gezocht spuitende homo