Kutje hard neuken klussen voor sex

kutje hard neuken klussen voor sex

Haar rechterbeen legt hij op de aanrecht. Zo kan hij haar goed diep en hard neuken. Mirna voelt hoe zijn lul tegen haar kutje duwt en voor ze het weet stoot hij zijn lul diep in haar.

Met lange diepe halen begint Hans haar te neuken. Door alle geiligheid en het gebeuren is Mirna helemaal vergeten om Hans een condoom om te laten doen. Omdat ze door een virusinfectie een antibioticakuur heeft gehad van haar huisarts is haar pil niet betrouwbaar. De keuken is gevuld met dampen van twee hete geile mensen die met elkaar de liefde bedrijven zoals ze geen van beide ooit gedaan hebben.

Hard en diep stoot Hans zijn lul in haar nu zeiknatte kut. Hij voelt haar sappen langs zijn zak lopen. Nog harder en dieper stoot Hans zijn lul in en uit haar kut.

Hij voelt hoe haar kut zich begint samen te trekken en weet dat ze bijna gaat komen. Maar ook nu weer laat hij dit niet toe. Ze begint met haar hand over haar klitje te wrijven. Ze wil klaarkomen dat is 1 ding wat zeker is. Net als ze het weer voelt opborrelen haalt Hans zijn lul uit haar kut. Hij pakt haar op en zet haar op de keukentafel. Hij duwt haar achterover en duwt haar benen uit elkaar. Weer begint hij haar kutje te likken. Mirna schokt en kronkeld. Die man maakt haar helemaal waanzinnig.

Het lijkt wel of hij een radar heeft want als ze weer op het punt staat om klaar te komen stopt hij met likken. Hij trekt haar billen naar de rand van de tafel en zet zijn lul tegen de opening van haar kutje. Met een ferme stoot ramt hij zijn lul er weer in een keer in. Dit laat Hans zich natuurlijk niet weer zeggen en ramt zijn lul nog harder en dieper in haar kut. Hij voelt hoe zijn ballen tegen haar billen aan kletsen en neukt haar of zijn leven er vanaf hangt.

Dan pakt hij haar benen en legt ze in zijn nek. Zo kan hij haar nog harder en dieper neuken. Het lijkt wel of haar kut in brand staat en nog maar 1 ding wil en dat is klaarkomen. Maar het lijkt wel of dat haar niet gegund is want op dat moment trekt Hans weer zijn lul uit haar kut. Hans kijkt haar aan en knikt nee.

Hij pakt haar hand en helpt haar van de keukentafel. Mirna doet wat hij vraagt. Hij knielt tussen haar benen en begint haar weer te likken. Met zijn duim beroert hij weer haar klitje en af en toe zuigt hij eraan.

Mirna heeft het idee of ze op exploderen staat. Dan steekt hij 2 vingers diep in haar kut en begint haar met zijn vingers vliegensvlug te neuken. Met zijn tong likt en zuigt hij aan haar klitje. Hans voelt hoe haar kutje zich om zijn vingers zuigt en hij weet dan ook dat ze bijna klaar gaat komen. Haar lichaam schokt en kronkelt. Dan verplaatst Hans zijn vingers iets en vind feilloos haar G-spot. Mirna verliest nu de totale controle over haar lichaam.

Ze schreeuwt het uit van genot. Hans voelt hoe haar kut zich samentrekt om zijn vingers en nog harder bespeelt hij haar G-spot. Snel trekt Hans zijn vingers uit haar zeik en zeiknatte kut en overkomt Mirna iets wat haar nog nooit is overkomen. Ze komt spuitend klaar. Haar geile kutsappen spuiten wel een meter ver de keuken in. Heel even heeft ze het idee dat ze het bewustzijn verliest van genot.

Ze gilt, schreeuwt en schokt. Ze heeft zichzelf niet meer onder controle en het lijkt wel of ze klaar blijft komen.

Ondertussen hebben Hans zijn lippen haar drijfnatte kut weer gevonden en likt haar geile kutsappen gretig op. Veel kans om bij te komen van haar heftige explosieve orgasme krijgt ze niet want op het moment Hans haar klitje beroerd met zijn tong komt ze weer hevig klaar.

Haar hete kutsappen storten zich als een watervallen uit haar kut. Als ze weer een beetje bij haar positieven is zegt Hans: Hij gaat langs haar op de grond liggen en zegt haar om boven op hem te komen zitten. Moeizaam staat ze op, het lijkt wel of ze elastiek in haar benen heeft. Ze gaat boven hem staan en laat zich langzaam zakken. Pakt zijn lul beet en zet hem voor haar drijfnatte kut. Deze glijd er zonder veel moeite in en zit tot aan zijn wortel in haar kut.

Ritmisch begint ze Hans te neuken. Haar kutje en klitje zijn zo gevoelig dat ze niet veel nodig heeft om wederom kermend klaar te komen. Ook Hans begint het moeilijk te krijgen en weet dat het niet lang meer zal duren voordat hij zijn hete zaad diep in haar drijfnatte kut zal spuiten. Mirna is ondertussen de tel kwijt geraakt en weet niet meer hoe vaak ze is klaargekomen.

Mirna gaat op de grond liggen en doet wat haar gevraagd word. Hans komt achter haar staan en zet zijn lul tegen haar kutgaatje aan. In 1 stoot ramt hij zijn lul weer in haar kutje. Keihard en diep ramt hij zijn lul in haar gloeiende hete kut. Hij voelt hoe zijn hete zaad zich een baan naar buiten waant. Grote stralen schiet hij in haar kut. Hij haalt zijn lul uit haar kut en zegt dat ze haar benen weer omlaag mag doen. Een klein straaltje sperma sijpelt uit haar kutje. Teder kussend daalt hij weer af richting haar kutje.

Hij weet dat ze nu zo gevoelig is dat als hij haar G-spot weer beroerd ze nu nog hefiger klaar zal komen. Ondertussen heeft zijn tong haar kutje en klitje alweer gevonden.

Ook zijn vingers hebben haar plekje alweer gevonden. Nu is ze echt de controle kwijt en ligt te schudden en te schokken of ze een aanval heeft.

Het lijkt wel of ze zweeft en even van de wereld is. Vlug trekt Hans weer zijn vingers uit haar kut maar wrijft nu hard met zijn duim over haar klit. Dit is echt de genadeslag voor Mirna en komt nu nog hefiger en spuitend klaar.

Veel kans om te bekomen krijgt ze niet want weer steekt Hans zijn vingers in haar kut en bespeelt weer haar G-spotje. Lang hoeft hij dit niet te doen of ze komt alweer heftig spuitend klaar.

Dit herhaalt hij nog een paar keer en Mirna kan niet meer. Zwaar uitgeput blijft ze op de keukenvloer liggen. Als ze eindelijk weer een beetje bij haar positieven is en weer wat kan praten zegt ze: Wanneer Mirna op wil staan lijkt het wel of haar benen haar niet kunnen dragen. Hans helpt haar overeind en zet haar op een keukenstoel. Haar grote tieten hingen uitdagend te beugelen en zij lachte mij geil toe..

Mijn lul stond rechtovereind in mijn korte broek voelde haar hand in mijn kruis waardoor hij nog stijver werd. Razend snel trok ik mijn kleren uit en trok het zalige mollige lijf van Gerda tegen mij aan wij kusten elkaar vol op de mond en lieten onze tongen rondgaan. Gerda pakte mijn hand en nam mij mee naar haar slaapkamer en die kamer was een en al sex twee grote spiegels aan het plafond en de muur lieten alles zien wat er op bed gebeurde.

Gerda lachte geil toen zij op bed ging liggen spreiden haar benen en liet haar roze kut zien twee dikke schaamlippen keken uitdagend naar mij….. Mijn lul ging hard haar strakke kut in diep in en uit haar grote tieten tegen mijn borst ik kon mij niet beheersen en neukte haar hard Gerda gooide haar benen om mij heen zodat haar kut strak om mijn lul zat, zie begon hard te kreunen en riep spuit Ruud spuit ik ga klaarkomen bij mij leek het wel of de wereld verging en spoot een dikke straal zaad diep in haar Gerda gilde het uit.

Ik trok mijn druipende lul uit haar gulzige kut Gerda pakte die beet en likte hem helemaal af en lachte geil. Die dag is er niets van de klus gekomen dat wordt de volgende keer gedaan. Blijf op de hoogte van het laatste nieuws, de leukste acties en de nieuwste sexverhalen.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief!

Onbetaalde sex gangbang nl

Ik keek iedere keer weer en ik begon er steeds meer over te fantaseren. Hoe ik op mijn knieën naar hem toe kroop en zijn broek naar beneden deed zijn mooie lul er uit haalde en die langzaam begon te pijpen. Ik voelde mijn lul zich iets op te beginnen richten en dacht ik moet er mee op houden ik ben hetero, Ik vind dit niet lekker, dacht ik.

Na de tweede bak ging ik weer aan de gang. Er gebeurde die ochtend verder niets meer. Toen ik werd geroepen dat het brood op tafel stond, liep ik naar beneden en waste mijn handen en ging aan de tafel zitten.

John kwam achter mij langs en zette een bakje soep op de tafel. Toen hij zich terug trok voelde ik zijn lul langs mijn arm glijden. Ik deed net of ik niets merkte want eigenlijk voelde ik me niet zo erg op mijn gemak.

Wat zou hij nog meer doen. Zou ik het weigeren als hij mij zou willen pakken? Daar was ik niet zo zeker van, zeer zeker niet als hij het op een strenge manier zou brengen. Ik ben altijd al een beetje onderdanig geweest dus als hij dat zou gebruiken dan mocht hij die grote staaf overal insteken en dat wist ik zeker.

Ik was weer aan het werk en stond op een trap toen john binnen kwam, hij bekeek het werk en zei: Ik realiseerde me ineens dat hij via de pijp van mijn korte broek heel ver kon kijken. Ik flapte er uit: En ik kreeg een redelijk rode kop, ik ging gelijk verder met het werk maar John zei: Hij knipoogde naar me en liep weer weg toen hij later weer terug kwam zat ik op mijn knieën het plintjes te monteren.

Op het moment dat ik me omdraaide keek ik gelijk tegen zijn lul aan. Hij had zijn korte broek uit en stond in zijn tanga en zijn paal hing uit zijn tanga, hij zei: Ik moest even slikken, en zag zijn paal zich langzaam oprichten, zonder er bij na te denken deed ik mijn mond open en hapte zijn lul naar binnen. Ik proefde eerst een wat zoute vreemde smaak maar toen hij hem verder naar binnen drukte verdween die smaak en werd het best een lekkere smaak.

Ik wilde mijn handen ook gebruiken maar hij zei op een strenge manier: Ik wilde zijn zaad in mijn keel, nu ik er aan begonnen was wilde ik ook weten hoe het smaakte als hij mijn keel volspoot. Ik voelde zijn lul iets dikker worden, hij werd nog stijver dan dat hij al was. Hij pakte mijn hoofd beet en zei ineens: Hij trok zich terug en zijn mooie paal viel uit mijn mond wat er voor zorgde dat de laatste druppels op mijn gezicht vielen, en niet in mijn mond.

Hij keek mij aan en zei: Ik had je alleen mij maar willen laten pijpen, nu moet ik je toch ook nog neuken en dat ga ik dadelijk doen.

Ik wil dat je je kleren uit doet en in je blote kont verder gaat met werken, als ik straks terug kom dan kan ik je laten bukken en kan ik je neuken waar en hoe ik dat wil, en dat ga ik doen ook vanmiddag, je zal eens genomen worden zoals jij je vrouw altijd maar je lul laat slikken.

Ik ga jou vandaag mijn paal geven en als je hem niet kan hebben dan heb je pech, want hij gaat er helemaal in tot aan het einde toe. Ja meester, bracht ik stamelend uit.

Ik deed mijn kleren uit en ging weer verder ik begon er erg van te genieten die spanning van wanneer zou hij komen, kan ik hem wel hebben, mag ik ook nog klaarkomen. Op een gegeven moment werd ik ineens vanachter beet gepakt en ik werd naar de werkbank gedragen.

Daar werd ik overheen gelegd en ik voelde een erg grote lul tegen mijn kont aan komen toen ik op de tafel lag zei John: Hij liet er erg veel speeksel in lopen toen kwam hij voor me staan en zei: Hij trok hem uit mijn mond en liep naar achter en zei: Ik voelde hem door drukken en ik kneep gelijk alles aan.

John drukte door en het deed ontzettend veel pijn hij zei: Het gevoel werd steeds iets minder pijnlijk en ik begon het lekker te vinden vooral toen ik helemaal ontspannen was.

Steeds sneller begon hij mij te neuken en zei: Zachtjes begon ik er aan te trekken. John gebood me om er sneller en harder aan te trekken.

Ik begon te kreunen en vroeg: Ja kom maar klaar en knijp je kontje maar lekker aan dan zal ik je lekker volspuiten. Ik liet me gaan en met een luide kreun kwam ik klaar en spoot mijn zaad over mijn hand en op de grond.

Ik kneep mijn billen strakker tegen elkaar en gelijk voelde ik dat John onder luid gekerm mijn kutje vol spoot 6,7 krachtige stralen voelde ik mijn kutje in schieten.

Hij kwam wat tot rust en zijn verslapende lul gleed mijn kutje uit. Het zaad voelde ik langs mijn benen lopen en het drupte op de grond, John zei: Ik ging op mijn knieën zitten en likte zijn en mijn zaad van de grond.

Ik stond op handen en voeten het zaad van de grond op te likken. Ik voelde een paar lippen rond mijn lul, en die reageerde gelijk door met schokken weer over eind te komen. John zoog er heerlijk aan, al was ik even daar voor klaargekomen hij kreeg het voor elkaar om mij in no time een tweede orgasme te laten meemaken. Hij liet me los en slikte alles in en zei: We liepen naar de badkamer en waste ons.

Toen ik weer in de werkkamer kwam zei John: Vond je het lekker? Nee, waar ik aan begonnen ben maak ik af en wat er dan gebeurt dat zie ik wel, want wat er vandaag is voorgevallen dat vind ik heel erg lekker, ik hoop dat het nog vaak mag gebeuren. Ik heb een nieuwe weg gevonden dus dat is wel goed. Dan wil ik dat als je op zaterdag hier bent, je in je blote kont aan het werk bent en wanneer ik maar wil dat je me tot dienst staat, en alles wat ik je zeg doet is dat begrepen?

Ja, meester, ik zal er zijn voor je, en je mag alles met me doen wat je bedenk en wat je zou willen, ik ben er klaar voor. Gerda pakte mijn hand en nam mij mee naar haar slaapkamer en die kamer was een en al sex twee grote spiegels aan het plafond en de muur lieten alles zien wat er op bed gebeurde. Gerda lachte geil toen zij op bed ging liggen spreiden haar benen en liet haar roze kut zien twee dikke schaamlippen keken uitdagend naar mij…..

Mijn lul ging hard haar strakke kut in diep in en uit haar grote tieten tegen mijn borst ik kon mij niet beheersen en neukte haar hard Gerda gooide haar benen om mij heen zodat haar kut strak om mijn lul zat, zie begon hard te kreunen en riep spuit Ruud spuit ik ga klaarkomen bij mij leek het wel of de wereld verging en spoot een dikke straal zaad diep in haar Gerda gilde het uit.

Ik trok mijn druipende lul uit haar gulzige kut Gerda pakte die beet en likte hem helemaal af en lachte geil. Die dag is er niets van de klus gekomen dat wordt de volgende keer gedaan.

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws, de leukste acties en de nieuwste sexverhalen. Meld je aan voor onze nieuwsbrief! Er staan nu unieke sexverhalen online! Geplaatst op zondag 11 juni door Shrek. Korte verhalen Sexverhaal gaat over:kutje hard neuken klussen voor sex

Haar rechterbeen legt hij op de aanrecht. Zo kan hij haar goed diep en hard neuken. Mirna voelt hoe zijn lul tegen haar kutje duwt en voor ze het weet stoot hij zijn lul diep in haar. Met lange diepe halen begint Hans haar te neuken. Door alle geiligheid en het gebeuren is Mirna helemaal vergeten om Hans een condoom om te laten doen.

Omdat ze door een virusinfectie een antibioticakuur heeft gehad van haar huisarts is haar pil niet betrouwbaar. De keuken is gevuld met dampen van twee hete geile mensen die met elkaar de liefde bedrijven zoals ze geen van beide ooit gedaan hebben.

Hard en diep stoot Hans zijn lul in haar nu zeiknatte kut. Hij voelt haar sappen langs zijn zak lopen. Nog harder en dieper stoot Hans zijn lul in en uit haar kut. Hij voelt hoe haar kut zich begint samen te trekken en weet dat ze bijna gaat komen. Maar ook nu weer laat hij dit niet toe.

Ze begint met haar hand over haar klitje te wrijven. Ze wil klaarkomen dat is 1 ding wat zeker is. Net als ze het weer voelt opborrelen haalt Hans zijn lul uit haar kut. Hij pakt haar op en zet haar op de keukentafel. Hij duwt haar achterover en duwt haar benen uit elkaar.

Weer begint hij haar kutje te likken. Mirna schokt en kronkeld. Die man maakt haar helemaal waanzinnig. Het lijkt wel of hij een radar heeft want als ze weer op het punt staat om klaar te komen stopt hij met likken.

Hij trekt haar billen naar de rand van de tafel en zet zijn lul tegen de opening van haar kutje. Met een ferme stoot ramt hij zijn lul er weer in een keer in. Dit laat Hans zich natuurlijk niet weer zeggen en ramt zijn lul nog harder en dieper in haar kut.

Hij voelt hoe zijn ballen tegen haar billen aan kletsen en neukt haar of zijn leven er vanaf hangt. Dan pakt hij haar benen en legt ze in zijn nek. Zo kan hij haar nog harder en dieper neuken. Het lijkt wel of haar kut in brand staat en nog maar 1 ding wil en dat is klaarkomen. Maar het lijkt wel of dat haar niet gegund is want op dat moment trekt Hans weer zijn lul uit haar kut. Hans kijkt haar aan en knikt nee. Hij pakt haar hand en helpt haar van de keukentafel.

Mirna doet wat hij vraagt. Hij knielt tussen haar benen en begint haar weer te likken. Met zijn duim beroert hij weer haar klitje en af en toe zuigt hij eraan. Mirna heeft het idee of ze op exploderen staat. Dan steekt hij 2 vingers diep in haar kut en begint haar met zijn vingers vliegensvlug te neuken. Met zijn tong likt en zuigt hij aan haar klitje. Hans voelt hoe haar kutje zich om zijn vingers zuigt en hij weet dan ook dat ze bijna klaar gaat komen. Haar lichaam schokt en kronkelt.

Dan verplaatst Hans zijn vingers iets en vind feilloos haar G-spot. Mirna verliest nu de totale controle over haar lichaam. Ze schreeuwt het uit van genot. Hans voelt hoe haar kut zich samentrekt om zijn vingers en nog harder bespeelt hij haar G-spot.

Snel trekt Hans zijn vingers uit haar zeik en zeiknatte kut en overkomt Mirna iets wat haar nog nooit is overkomen. Ze komt spuitend klaar. Haar geile kutsappen spuiten wel een meter ver de keuken in. Heel even heeft ze het idee dat ze het bewustzijn verliest van genot. Ze gilt, schreeuwt en schokt. Ze heeft zichzelf niet meer onder controle en het lijkt wel of ze klaar blijft komen. Ondertussen hebben Hans zijn lippen haar drijfnatte kut weer gevonden en likt haar geile kutsappen gretig op.

Veel kans om bij te komen van haar heftige explosieve orgasme krijgt ze niet want op het moment Hans haar klitje beroerd met zijn tong komt ze weer hevig klaar. Haar hete kutsappen storten zich als een watervallen uit haar kut. Als ze weer een beetje bij haar positieven is zegt Hans: Hij gaat langs haar op de grond liggen en zegt haar om boven op hem te komen zitten. Moeizaam staat ze op, het lijkt wel of ze elastiek in haar benen heeft.

Ze gaat boven hem staan en laat zich langzaam zakken. Pakt zijn lul beet en zet hem voor haar drijfnatte kut. Deze glijd er zonder veel moeite in en zit tot aan zijn wortel in haar kut. Ritmisch begint ze Hans te neuken. Haar kutje en klitje zijn zo gevoelig dat ze niet veel nodig heeft om wederom kermend klaar te komen. Ook Hans begint het moeilijk te krijgen en weet dat het niet lang meer zal duren voordat hij zijn hete zaad diep in haar drijfnatte kut zal spuiten.

Mirna is ondertussen de tel kwijt geraakt en weet niet meer hoe vaak ze is klaargekomen. Mirna gaat op de grond liggen en doet wat haar gevraagd word. Hans komt achter haar staan en zet zijn lul tegen haar kutgaatje aan. In 1 stoot ramt hij zijn lul weer in haar kutje. Keihard en diep ramt hij zijn lul in haar gloeiende hete kut. Hij voelt hoe zijn hete zaad zich een baan naar buiten waant. Grote stralen schiet hij in haar kut.

Hij haalt zijn lul uit haar kut en zegt dat ze haar benen weer omlaag mag doen. Een klein straaltje sperma sijpelt uit haar kutje. Teder kussend daalt hij weer af richting haar kutje. Hij weet dat ze nu zo gevoelig is dat als hij haar G-spot weer beroerd ze nu nog hefiger klaar zal komen. Ondertussen heeft zijn tong haar kutje en klitje alweer gevonden.

Ook zijn vingers hebben haar plekje alweer gevonden. Nu is ze echt de controle kwijt en ligt te schudden en te schokken of ze een aanval heeft. Het lijkt wel of ze zweeft en even van de wereld is.

Vlug trekt Hans weer zijn vingers uit haar kut maar wrijft nu hard met zijn duim over haar klit. Dit is echt de genadeslag voor Mirna en komt nu nog hefiger en spuitend klaar. Veel kans om te bekomen krijgt ze niet want weer steekt Hans zijn vingers in haar kut en bespeelt weer haar G-spotje. Lang hoeft hij dit niet te doen of ze komt alweer heftig spuitend klaar. Dit herhaalt hij nog een paar keer en Mirna kan niet meer.

Zwaar uitgeput blijft ze op de keukenvloer liggen. Als ze eindelijk weer een beetje bij haar positieven is en weer wat kan praten zegt ze: Wanneer Mirna op wil staan lijkt het wel of haar benen haar niet kunnen dragen.

Hans helpt haar overeind en zet haar op een keukenstoel. Haar grote tieten hingen uitdagend te beugelen en zij lachte mij geil toe..

Mijn lul stond rechtovereind in mijn korte broek voelde haar hand in mijn kruis waardoor hij nog stijver werd. Razend snel trok ik mijn kleren uit en trok het zalige mollige lijf van Gerda tegen mij aan wij kusten elkaar vol op de mond en lieten onze tongen rondgaan. Gerda pakte mijn hand en nam mij mee naar haar slaapkamer en die kamer was een en al sex twee grote spiegels aan het plafond en de muur lieten alles zien wat er op bed gebeurde. Gerda lachte geil toen zij op bed ging liggen spreiden haar benen en liet haar roze kut zien twee dikke schaamlippen keken uitdagend naar mij…..

Mijn lul ging hard haar strakke kut in diep in en uit haar grote tieten tegen mijn borst ik kon mij niet beheersen en neukte haar hard Gerda gooide haar benen om mij heen zodat haar kut strak om mijn lul zat, zie begon hard te kreunen en riep spuit Ruud spuit ik ga klaarkomen bij mij leek het wel of de wereld verging en spoot een dikke straal zaad diep in haar Gerda gilde het uit. Ik trok mijn druipende lul uit haar gulzige kut Gerda pakte die beet en likte hem helemaal af en lachte geil.

Die dag is er niets van de klus gekomen dat wordt de volgende keer gedaan. Blijf op de hoogte van het laatste nieuws, de leukste acties en de nieuwste sexverhalen. Meld je aan voor onze nieuwsbrief!De keuken is gevuld met dampen van twee hete geile mensen die met elkaar de liefde bedrijven zoals ze geen van beide ooit gedaan hebben. Hard en diep stoot Hans zijn lul in haar nu zeiknatte kut. Hij voelt haar sappen langs zijn zak lopen.

Nog harder en dieper stoot Hans zijn lul in en uit haar kut. Hij voelt hoe haar kut zich begint samen te trekken en weet dat ze bijna gaat komen. Maar ook nu weer laat hij dit niet toe. Ze begint met haar hand over haar klitje te wrijven. Ze wil klaarkomen dat is 1 ding wat zeker is. Net als ze het weer voelt opborrelen haalt Hans zijn lul uit haar kut.

Hij pakt haar op en zet haar op de keukentafel. Hij duwt haar achterover en duwt haar benen uit elkaar. Weer begint hij haar kutje te likken. Mirna schokt en kronkeld. Die man maakt haar helemaal waanzinnig. Het lijkt wel of hij een radar heeft want als ze weer op het punt staat om klaar te komen stopt hij met likken. Hij trekt haar billen naar de rand van de tafel en zet zijn lul tegen de opening van haar kutje. Met een ferme stoot ramt hij zijn lul er weer in een keer in. Dit laat Hans zich natuurlijk niet weer zeggen en ramt zijn lul nog harder en dieper in haar kut.

Hij voelt hoe zijn ballen tegen haar billen aan kletsen en neukt haar of zijn leven er vanaf hangt. Dan pakt hij haar benen en legt ze in zijn nek. Zo kan hij haar nog harder en dieper neuken. Het lijkt wel of haar kut in brand staat en nog maar 1 ding wil en dat is klaarkomen. Maar het lijkt wel of dat haar niet gegund is want op dat moment trekt Hans weer zijn lul uit haar kut. Hans kijkt haar aan en knikt nee. Hij pakt haar hand en helpt haar van de keukentafel. Mirna doet wat hij vraagt.

Hij knielt tussen haar benen en begint haar weer te likken. Met zijn duim beroert hij weer haar klitje en af en toe zuigt hij eraan.

Mirna heeft het idee of ze op exploderen staat. Dan steekt hij 2 vingers diep in haar kut en begint haar met zijn vingers vliegensvlug te neuken.

Met zijn tong likt en zuigt hij aan haar klitje. Hans voelt hoe haar kutje zich om zijn vingers zuigt en hij weet dan ook dat ze bijna klaar gaat komen. Haar lichaam schokt en kronkelt. Dan verplaatst Hans zijn vingers iets en vind feilloos haar G-spot. Mirna verliest nu de totale controle over haar lichaam. Ze schreeuwt het uit van genot. Hans voelt hoe haar kut zich samentrekt om zijn vingers en nog harder bespeelt hij haar G-spot.

Snel trekt Hans zijn vingers uit haar zeik en zeiknatte kut en overkomt Mirna iets wat haar nog nooit is overkomen. Ze komt spuitend klaar. Haar geile kutsappen spuiten wel een meter ver de keuken in. Heel even heeft ze het idee dat ze het bewustzijn verliest van genot. Ze gilt, schreeuwt en schokt. Ze heeft zichzelf niet meer onder controle en het lijkt wel of ze klaar blijft komen. Ondertussen hebben Hans zijn lippen haar drijfnatte kut weer gevonden en likt haar geile kutsappen gretig op.

Veel kans om bij te komen van haar heftige explosieve orgasme krijgt ze niet want op het moment Hans haar klitje beroerd met zijn tong komt ze weer hevig klaar. Haar hete kutsappen storten zich als een watervallen uit haar kut. Als ze weer een beetje bij haar positieven is zegt Hans: Hij gaat langs haar op de grond liggen en zegt haar om boven op hem te komen zitten.

Moeizaam staat ze op, het lijkt wel of ze elastiek in haar benen heeft. Ze gaat boven hem staan en laat zich langzaam zakken. Pakt zijn lul beet en zet hem voor haar drijfnatte kut. Deze glijd er zonder veel moeite in en zit tot aan zijn wortel in haar kut. Ritmisch begint ze Hans te neuken.

Haar kutje en klitje zijn zo gevoelig dat ze niet veel nodig heeft om wederom kermend klaar te komen. Ook Hans begint het moeilijk te krijgen en weet dat het niet lang meer zal duren voordat hij zijn hete zaad diep in haar drijfnatte kut zal spuiten.

Mirna is ondertussen de tel kwijt geraakt en weet niet meer hoe vaak ze is klaargekomen. Mirna gaat op de grond liggen en doet wat haar gevraagd word. Hans komt achter haar staan en zet zijn lul tegen haar kutgaatje aan.

In 1 stoot ramt hij zijn lul weer in haar kutje. Keihard en diep ramt hij zijn lul in haar gloeiende hete kut. Hij voelt hoe zijn hete zaad zich een baan naar buiten waant. Grote stralen schiet hij in haar kut. Hij haalt zijn lul uit haar kut en zegt dat ze haar benen weer omlaag mag doen.

Een klein straaltje sperma sijpelt uit haar kutje. Teder kussend daalt hij weer af richting haar kutje. Hij weet dat ze nu zo gevoelig is dat als hij haar G-spot weer beroerd ze nu nog hefiger klaar zal komen. Ondertussen heeft zijn tong haar kutje en klitje alweer gevonden. Ook zijn vingers hebben haar plekje alweer gevonden. Nu is ze echt de controle kwijt en ligt te schudden en te schokken of ze een aanval heeft.

Het lijkt wel of ze zweeft en even van de wereld is. Vlug trekt Hans weer zijn vingers uit haar kut maar wrijft nu hard met zijn duim over haar klit.

Dit is echt de genadeslag voor Mirna en komt nu nog hefiger en spuitend klaar. Veel kans om te bekomen krijgt ze niet want weer steekt Hans zijn vingers in haar kut en bespeelt weer haar G-spotje.

Lang hoeft hij dit niet te doen of ze komt alweer heftig spuitend klaar. Dit herhaalt hij nog een paar keer en Mirna kan niet meer. Zwaar uitgeput blijft ze op de keukenvloer liggen. Als ze eindelijk weer een beetje bij haar positieven is en weer wat kan praten zegt ze: Wanneer Mirna op wil staan lijkt het wel of haar benen haar niet kunnen dragen.

Hans helpt haar overeind en zet haar op een keukenstoel. Dan ziet Mirna pas wat een zooitje het is de keuken. Overal liggen plassen van haar eigen kutgeil dat ze gespoten heeft. Ze drinken samen nog een kopje koffie en gaat Hans aan het klussen.

Mirna gaat naar boven om zich te douchen en aan te kleden. Als ze boven komt hoort ze uit haar dochters kamertje geluidjes. De kleine meid is ook al wakker. Ik ben bij hem geweest en we hadden besproken wat hij wilde en hoe. Ik had mijn prijs er voor berekend en dat had hij goed gevonden. Zodoende ben ik een week later bij hem begonnen. Eerst moest er veel worden weggebroken, dat deed ik op een zaterdag, want dan had ik meer tijd en zou ik met een beetje geluk het op 1 dag weg krijgen.

Na een poosje bezig te zijn, had ik het vrij warm gekregen. Ik had mijn shirt uit gedaan en was alleen in een hemdje bezig. Ik ben best goed gespierd en heb weinig buik, volgens de mensen om mij heen zie ik er nog erg goed uit. Daar ben ik best trots op. Ik had ook een korte broek aan.

Ik brak veel weg die morgen, de heer des huizes was niet thuis en toen hij om een uur of twaalf terugkwam had ik al een stuk klaar. Hij gaf te kennen dat hij het erg lekker vond vlotten en zei: Hij beaamde dat en vroeg of ik met hen meeat, ik zei: Ik ging nog even verder en toen riep John, zoals hij heet, dat de soep klaar was.

Ik liep naar beneden en was vergeten om mijn shirt aan te doen, maar bedacht me gelijk: Ik begon aan de soep. John had ook een korte broek aan getrokken en zat tegenover mij. Toen ik even zijn richting uit keek zag ik dat ik een aardig inkijk had in zijn broek. Volgens mij keek ik tegen zijn lul aan. Ik schrok hier van omdat ik eigenlijk dacht dat ik hetero was. Toen ik weer keek en zag dat het inderdaad zijn lul was kreeg ik toch wel een vreemd gevoel van binnen. Toen ik getrouwd was zijn die gedachte helemaal verdwenen.

Nu kwam het toch weer even terug, ik schonk er geen aandacht meer aan. Toen ik het brood op had ging ik weer aan het werk. De rest van de dag kwam het niet meer voor en was ik het ook al lang weer vergeten toen ik laat in de middag naar huis ging. Ik trok mijn shirt weer uit het was al behoorlijk warm. Ik ging aan de gang en schrok op een gegeven moment omdat John ineens achter me stond en zei: Ik draaide me om en moest even slikken want hij stond in alleen een slipje, een tanga.

Ik voelde in mijn buik een heel aangenaam getintel en keek een beetje te lang naar zijn kruis. John had het in de gaten maar zei niets alleen in zijn slip groeide die paal wel. Ik zag hem met schokjes omhoog komen. Even later kwam het kopje boven de slip uit ik antwoordde: Hij liet zijn hand op zijn slip rusten en wreef even over zijn harde paal en zei: Hij draaide zich langzaam om en had terwijl hij zijn hand terug trok ook zijn slip weg getrokken zodat zijn mooie harde paal helemaal de vrijheid had.

Ik schrok toch wel van dat formaat en dacht degene die dat ding krijgt te verwerken heeft best even moeite. Ik ging weer aan het werk en schoot lekker op in de kamer waar ik bezig was.

Ik had een werkbank gemaakt van wat balken en een plaat zodat ik makkelijk dingen kon afschrijven en kon zagen, toen ik weer een onderdeel had gezaagd kwam john binnen en vroeg: Ja dat lijkt me wel lekker. Oké, loop je dan even mee naar beneden?

Dan kunnen we daar van de koffie genieten. We liepen naar beneden en ik ging op de bank zitten, John kwam binnen met de koffie en zette het op tafel en bood me een lekker koek aan. Hij zakte achterover in zijn stoel en ging er heel makkelijk bij zitten. Ik had weer een mooi inzicht in zijn korte broek alleen had hij er nu weer een slip onderaan zodat ik alleen maar die slip zag en de bolling in zijn broek.

Ik keek iedere keer weer en ik begon er steeds meer over te fantaseren. Hoe ik op mijn knieën naar hem toe kroop en zijn broek naar beneden deed zijn mooie lul er uit haalde en die langzaam begon te pijpen. Ik voelde mijn lul zich iets op te beginnen richten en dacht ik moet er mee op houden ik ben hetero, Ik vind dit niet lekker, dacht ik. Na de tweede bak ging ik weer aan de gang. Er gebeurde die ochtend verder niets meer. Toen ik werd geroepen dat het brood op tafel stond, liep ik naar beneden en waste mijn handen en ging aan de tafel zitten.

John kwam achter mij langs en zette een bakje soep op de tafel. Toen hij zich terug trok voelde ik zijn lul langs mijn arm glijden.

Ik deed net of ik niets merkte want eigenlijk voelde ik me niet zo erg op mijn gemak. Wat zou hij nog meer doen. Zou ik het weigeren als hij mij zou willen pakken? Daar was ik niet zo zeker van, zeer zeker niet als hij het op een strenge manier zou brengen. Ik ben altijd al een beetje onderdanig geweest dus als hij dat zou gebruiken dan mocht hij die grote staaf overal insteken en dat wist ik zeker.

Ik was weer aan het werk en stond op een trap toen john binnen kwam, hij bekeek het werk en zei: Ik realiseerde me ineens dat hij via de pijp van mijn korte broek heel ver kon kijken. Ik flapte er uit: En ik kreeg een redelijk rode kop, ik ging gelijk verder met het werk maar John zei: Hij knipoogde naar me en liep weer weg toen hij later weer terug kwam zat ik op mijn knieën het plintjes te monteren.

Op het moment dat ik me omdraaide keek ik gelijk tegen zijn lul aan.


Gratis sex dat neuken in het magazijn


kutje hard neuken klussen voor sex