Kutjesneuken onderdanige slavin

..

Sex massage hoorn sex in de auto

Voorzichtig opent ze mijn broek en haalt mijn gezwollen familiejuweel te voorschijn. Al ben ik niet overmaats geschapen, de hete scènes hebben mijn paal tot het uiterste doen zwellen en de zachte handjes van de juf maken het er niet minder om. Met ontzag bekijkt ze mijn wapen in haar handen, zodat ik bijna wegdraai van verlangen op wat komen gaat. Terwijl ze fluweelzacht met haar tongentje cirkeltjes draait rond mijn eikel, speel ik met haar bengelende borsten en melk speels haar tepels.

Tevreden kirrend hapt ze de paarse kop van mijn stang naar binnen en begint zachtjes zuigend mijn op barsten staande joekel te pijpen. Ik heb nooit geweten dat bijlessen zo bevredigend kunnen zijn en dat een jonge lerares die net afgestudeerd is, reeds zo getalenteerd en gedreven haar lessen kan geven. Om haar te belonen voor haar goede werk besluit ik haar extra te verwennen.

Ik pak haar ene voet en leg hem boven op de rugleuning, zodat haar hete gleufje ver open komt te staan en makkelijk bereikbaar is voor mijn hand. Op het ritme van haar pijpbewegingen speel ik met haar lipjes en klitje en schuif een vinger in de volle lengte in haar dampende kutje. Er gaan rillingen van genot door haar knappe lichaam en kreunend zuigt ze me naar een beuk van een orgasme. Haar kletsnatte spleetje zuigt zich vast op mijn vingers en ik voel in haar vulva de eerste krampachtige schokken van een naderende orkaan.

Haar pijpbewegingen worden onregelmatig maar zo intens dat ik vrees dat ze mijn onderbroek in mijn kont zal zuigen. Ik voel een tintelende energie opstijgen vanuit de toppen van mijn tenen, terwijl er in mijn hoofd een hele lichtstoet passeert die overgaat in een spetterend vuurwerk, terwijl gloeiendheet magma naar mijn penis stroomt.

Al het opgekropt sperma van weken schiet uit mijn bekken naar buiten en straal na straal vuur ik af in het mondje van de juf, die ik onbewust met haar hoofd verder over mijn paal duw zodat ik recht in haar keel schiet. Ze slikt snuivend en hikkend alles door, terwijl ze zelf een denderend orgasme doorstaat, dat door mijn pompende vingers in haar pruim een tweede hoogtepunt kent. Na een opgelegd "Dank u Meester, dat u me zo fijn gevingerd hebt en dat ik je zo heerlijk mocht pijpen", mag ze even naar de badkamer om zich op te frissen.

Als ik haar zo in haar blootje zie wegstappen en bedenk wat een mogelijkheden dat prachtige lichaam mij nog kan bieden, dan heeft mijn slappe pikkie alweer de neiging om zich terug op te richten.

Als de juf terug is laat ik haar voor me knielen en steek mijn slappe friemeltje terug in haar lekkere pijp-installatie. Haar mondje is lekker koel van het water na het badkamerbezoek, wat een extra kik geeft. Ik pak haar blonde haren in twee staartjes en geef zo zelf het ritme en de diepte van haar zuigwerk aan.

Heerlijk toch hoe zo een professionele lesgeefster kan pijpen. Als mijn paal weer op volle oorlogssterkte is, mag ze rechtstaan, haar twee handen op het salontafeltje zetten en laat ik haar vragen: Dat doe ik met plezier en ik plaats mijn eikel op haar half openstaande feestzaal, die goed gesmeerd is door haar overvloedige sappen.

Na nog wat plagende en verkennende ondiepe prikjes van mijn overspannen piemel beuk ik mijn stormram tot aan de wortel in haar gretige grotje. Door het felle stoten slingeren haar uiers als peren in de storm, wat me uitnodigt om ze te grijpen en haar zo krachtig over mijn stang te trekken.

Dan laat ik één tiet los, maak mijn wijsvinger nat in mijn mond een wrijf over haar sterretje. Met een gil verstrakt ze en knijpt alle openingen krachtig toe, wat een megageil gevoel geeft op mijn stamper. Haar feestzaal is een stuk kleiner geworden, waardoor het wel lijkt of ik een jong maagdje aan 't naaien ben. De stormen dienen zich weer aan en vanuit mijn tenen en hoofd gaat er een schokgolf naar mijn piemel, mijn wereld gaat aan het draaien en een overmaats orgasme breekt los en voor de tweede keer die dag schiet ik mijn knappe juf vol met mijn vurige sappen.

Ik klamp me vast aan haar billen en boor door tot tegen haar baarmoeder, wat ook haar feestzaal in lichterlaaie zet, waardoor ze gillend en kreunend klaar komt en staat te dansen van de onvoorstelbare klimax. Als al mijn kruit verschoten is, val ik met een plof in de zetel achter mij, waarna ik mijn slavinnetje laat vragen of ze me aub mag proper zuigen.

Het voelt heerlijk in haar mondje, maar mijn pik is aan rust toe en hangt er lusteloos bij. Tussen al het feestgewoel heb ik toch kans gezien om verschillende uitdagende houdingen op foto vast te leggen, zodat ik thuis nog eens kan nagenieten en ik tegelijk nog meer materiaal heb om haar in de rol van onderdanige slavin te houden. Met wat ik nu heb aan foto's heb ik haar volledig in mijn macht.

Ik bedank haar voor de fantastische bijles die ik gekregen heb en nodig haar uit voor een vervolg volgende week, maar dan wil ik dat ze Veerle bijles geeft. Ze belooft haar best te doen om alles te regelen zoals haar meester het wenst. Ik gebied haar ook om tijdens de volgende les aardrijkskunde alleen een sexy kleedje aan te hebben, dus niks eronder! Als ze tegenpruttelt, herinner ik haar aan de manier hoe ze mijn imago gekelderd heeft in de klas, dus dat ik dat ook wat terug wil opvijzelen.

Ze zal dan wel merken hoe ik dat aan boord leg. Ze smeekt nog om dat niet te doen, zo openbaar in de klas, maar ik blijf bij mijn besluit, haar zwetend achterlatend. Voor de les aardrijkskunde heb een plaatsje vooraan in het midden kunnen versieren, zodat ik helemaal in ieders zicht zit. De juf komt met een blos op de wangen de klas in, met een pracht van een gebloemde sexy jurk.

Als ze stapt zie ik aan het deinen van haar borsten, dat ze mijn bevel heeft opgevolgd en dus geen bh aanheeft. Dat ze ook geen broekje mag aanhebben, zal haar met dat korte kleedje ook wel hoog zitten. Als we in onze atlas een plaats moeten opzoeken, vraag ik haar hulp, want ik kan niet vinden wat ze bedoelt.

Bewust heb ik mijn boek op een verkeerde plaats open liggen, maar ze zegt me alleen het juiste bladzijdenummer. Ik zeg haar dat ik 'met al die foto's' niet goed weet waar ik moet zijn en ze begrijpt de verborgen hint. Ze komt zelf bladeren, waarbij ze natuurlijk een stukje voorover moet buigen om bij het boek te komen. Heerlijk, zoals haar roomsoezen daarbij voor m'n neus wiebelen, met tientallen ogen op haar lekkers gericht.

Ze zweet zich een ongeluk en word knalrood als ik haar vraag me de juiste plaats even aan te duiden. Hiervoor moet ze nog net iets verder buigen, waardoor ik los door haar kleedje de krulhaartjes op haar blote poes kan zien. Mijn imago en mijn piemel stijgen naar ongekende hoogten, als heel de klas getuige is van de truuk die ik met onze juf net uithaalde. Ik bedank haar voor de inzichten die ze ons gaf en rood als een tomaat gaat ze onzeker verder met de les.

Ik kijk even om, knipoog naar Veerle en doe teken dat zij de volgende is. Na de les ben ik zo behulpzaam om na te blijven, zodat ze hulp heeft om het bord af te vegen. Als iedereen de klas uit is, beveel ik haar om haar handen op haar stoel te zetten, voeten ver uit elkaar.

Ze staat nu ver voorover, met haar gezicht naar mij gekeerd, haar tieten uit de verpakking hangend. Ik laat haar ook haar kleedje achteraan omhoog slaan, zodat ze met haar lekkere billen bloot staat. Na een korte keuring van dit leuke uitzicht begin ik rustig ik het bord af te vegen, me ervan bewust dat ze allicht al zo heet staat als een actieve vulkaan.

Reeds na enkele ogenblikken vraagt ze of Meester haar aub wil laten klaarkomen, want dat ze bijna in brand staat. Met het vilt van de bordveger wrijf ik ruw over haar tepels, waardoor ze in een mum van tijd knalrood gezwollen staan. En wil je dan aub mijn kutje laten exploderen, want ik sta zo heet als Nonchalant met één hand een blote tiet knedend doe ik haar steunen en hijgen, verlangend naar meer.

Als ik daarna ook een duim in haar natte mossel duw en tegelijk haar klitje masseer, breng ik haar in een mum van tijd tot een daverende klimax, die ze trillend, bevend en kreunend beleefd. Dat had ze nu ook wel verdiend door haar leuk showtje tijdens de les, waarbij ze al zo heet liep. Het word tijd dat ik ook Veerle naar mijn hand zet en de belastende sexy foto's zijn daar natuurlijk zeer handig bij. Ik zorg ervoor dat ik in het natuurkunde lokaal een proef samen met haar moet doen, zodat ik alvast enkele voorbereidende oefeningen met haar kan doen om haar te trainen in haar nieuwe rol van mijn slavin.

Ze heeft een leuk bloesje aan met een V-hals en een kort plooirokje. Tijdens de voorbereiding van de proef herinner ik haar aan de foto's en dat ik die zal gebruiken als ze me niet gehoorzaamt. Nukkig en boos doet ze of ze me niet hoort, tot ik haar vertel dat ze naar de WC moet gaan en daar haar slipje en bh uitdoen.

Uiteraard weigert ze dit, waardoor ik rustig mijn GSM pak en de foto op het schermpje zet waarbij ze de juf aan het beffen is. Als ik haar vraag aan wie van de klas ik de foto mag tonen, heeft ze het begrepen en verdwijnt ze naar buiten. Als ze even later met een rood hoofd terugkomt, vermoed ik dat ze mijn opdracht heeft uitgevoerd, maar dat wil ik dan wel eerst even zien. Naast het labo is een materiaalkamer waar we allerlei spullen kunnen vinden voor onze proeven.

Ik vraag Veerle om mee enkele zaken te gaan halen voor onze proef en samen gaan we het lokaaltje in en duw ik de deur dicht. Ik beveel haar om haar bloesje omhoog te doen, zodat ik kan zien of ze wel degelijk haar bh uit heeft. Even benadrukken met het tonen van mijn GSM en aarzelend en met een knalrood hoofd trekt ze haar bloesje omhoog. Haar prachtige jonge tieten komen tevoorschijn met harde knopjes erop.

Al die sexy toestanden laten haar blijkbaar niet onberoerd, want als ik er met een vinger een rondje om draai, zucht ze diep. Onverwacht knijp ik stevig in haar tepels, wat haar een gilletje doet slaan van verrassing en schrik.

Met haar bloesje omhoog laat ik haar omdraaien en diep voorover buigen, wat ze vertwijfeld kijkend ook doet. Met mijn hand onder haar korte rokje heb ik al gauw haar blote pruimpje gevonden. Ik hurk achter haar, zet haar voeten uit elkaar en pulk haar lipjes uiteen, wat haar doet kreunen van schaamte én geilheid. Ik kneed haar billen en trek met mijn duimen telkens haar spleet open, wat haar zo heet maakt als wat, maar toch kijkt ze met angstige ogen naar de toegangsdeur.

Als er nu klasgenoten zouden binnenkomen, dan stond ze daar mooi te kijk, zoals ik daar in haar achtertuin zit te poken! Haar pruim is door mijn acties nu goed nat en na enkele verkennende strelingen van haar gleuf en klit penetreer ik ze met twee vingers en geef haar een korte maar stevige vingerbeurt Voor we terug gaan naar het lab, laat ik haar het sap van mijn vingers sabbelen, wat ze nukkig en met gesloten ogen ook doet.

Ze begrijpt hoe de kaarten verdeelt zijn en loopt zo heet als een vulkaan voor me op. De rest van de les doet ze niets dan zuchten en puffen, maar ik laat haar sudderen in eigen sap, ze zal moeten wachten op meer voor een orgasme. Vanavond heb ik weer bijles bij juf Versijpe en als het goed is zal Veerle er ook zijn, anders zal de juf er niet goed van zijn!

Ik heb haar ook opgedragen dat ze beiden pittig gekleed moeten zijn. Opgewonden zit ik tijdens het eten de minuten af te tellen en allerlei fantasieën spoken rond in mijn hoofd. Stipt 7u bel ik aan bij de juf en duw de deur open als de zoemer van het slot gaat brommen.

In de living zit de juf in de zetel met een zomers rokje aan en een open T-shirt zonder bh eronder. Ze weet zich duidelijk geen raad met haar houding, maar daar weet ik wel raad op. Eerst moet ze haar slipje uitdoen, daarna een bezem halen en dan mag ze op ellebogen en knieën op het salontafeltje gaan zitten, met haar kontje naar mij gericht. Op die manier kan ik net niet haar kutje zien onder het korte rokje, maar daarvoor heb ik de bezemsteel voorzien, waar ik de borstel afdraai. Vanuit de zetel kan ik met de steel ruim tot bij haar kontje, maar eerst laat ik ze haar benen wat uit elkaar plaatsen en dan mag ze vragen "Meester, wil je met die steel aub mijn poesje en kontje verwennen".

Heerlijk is dat, mijn knappe juf die zo onderdanig op haar knietjes zit te wachten tot ik met haar wil spelen! Haar mooie billen zijn nog net bedekt door het rokje en ik weet dat daaronder een gewillige spleet op mij zit te wachten. Ik durf wedden dat ze al nat is en vol ongeduld wacht op mijn akties.

Plagend ga ik met de steel langzaam langs de binnenkant van haar benen omhoog en wrijf dan tussen haar benen door over haar pruimpje. Ik zie haar sap glinsteren op de steel en als ik die tegen haar kutje aandruk, glijdt hij moeiteloos naar binnen. Zachtjes pompend met de steel laat ik de juf steeds harder hijgen en kreunen, tot de steel drijfnat uit haar kutje schiet. Dat is het sein voor mij om hem tegen haar sterretje aan te drukken en hem daar rond te draaien, zodat alles goed ingesmeerd wordt met haar sappen.

Op dat moment gaat de zoemer van de deur. De juf neemt de parlofoon op en ik hoor dat het Veerle is die eindelijk arriveert, zo'n 20 minuten te laat. De juf gaat Veerle binnenlaten en komt even later met haar de living binnen.

Veerle heeft een brutale uitdrukking op haar gezicht en zegt dat ze niet eerder kon komen én dat ze op tijd weg moet. Ze heeft een gesloten truitje aan en een vrij lange rok en ze ploft zich zonder meer in de tweezit tegenover mij. De juf is blijkbaar niet zo gerust in deze gang van zaken en staat onzeker van Veerle naar mij te kijken.

Ik zeg niets maar pak mijn GSM, zoek het fotootje waar Veerle op de trap gebeft wordt door de juf, laat het haar zien en vraag of het okee is dat ik het nu naar haar broer doorstuur. Als ik het nummer van haar broer opzoek wordt ze bleek en vraagt om dat aub niet te doen. Ik zal je daarvoor zo dadelijk straffen.

De juf mag ondertussen een geile opdracht bedenken voor daarna en als die niet naar mijn zin is, dan zal ik er een bedenken voor jullie allebei! Veerle, jij gaat eerst sexy strippen voor mij; juf, zet een zwoel muziekje op en ga ondertussen het rode lederen riempje halen van het witte jurkje dat je laatst aanhad. Veerle kijkt verschrikt naar de juf maar die doet gewoon wat ik haar opdroeg en ik zie haar verwoed nadenken welke opdracht ze aan Veerle kan geven. Twijfelend knikt ze ja en kijkt afwachtend naar de juf die een zwoel muziekje opzet en naar de slaapkamer verdwijnt voor het riempje.

Stuntelig en onwennig begint ze te bewegen op de muziek en met roder wordende oren verdwijnen een voor een haar keldingstukken, tot ze er zo bloot bijstaat als Eva destijds. Haar blinkende pruim is nog gesloten en bars beveel ik haar om haar voeten nog verder uiteen te zetten.

Juf staat er wat onzeker bij te draaien met het riempje in haar hand, maar ze wordt blijkbaar toch ook opgewonden bij het uitzicht op de geile houding van Veerle. Ze trekt haar shirtje omhoog en met een zachte plof vallen haar rijpe soezen de vrijheid in.

Ze is knap onze juf, zeker nu met alleen een super kort rokje aan en haar wiebelende tweeling uitdagend bloot. Ik bestudeer haar aandachtig, wat haar een mooie blos op de wangen doet komen. Sla haar precies tussen haar benen, zodat ze leert dat ze bevelen moet opvolgen en niet haar eigen zinnetje doen". Ik ben nog niet helemaal uitgesproken of Veerle springt recht en loopt weg.

Ik vraag haar of ik dan maar gelijk de foto's zal doorsturen naar haar broer en doe teken naar de juf dat ze Veerle bij haar haren terug tot bij mij moet trekken. Totaal verbijsterd en verwilderd kijkend doet ze wat ik beveel en smeekt me de foto's niet door te sturen. Ik geef haar een paar flinke lellen tegen haar tetjes en beveel haar die terug goed vooruit te steken als ze wegkrimpt.

Omdat je zo ongehoorzaam was verdubbel ik je straf en zal juf je dus 20 meppen op je open kutje moeten geven. Als de weerlicht terug in de juiste houding daarvoor en die benen ver open, zover als je kan.

De juf buigt over Veerle heen en geeft haar voorzichtig een mepje op haar gleuf. Draai je om en zet je zoals Veerle, dan zal ik bij jou even voordoen hoe het moet". De juf wordt een beetje bleek maar gehoorzaamt toch en zet zich gereed.

Prachtige vrouw toch, zoals ze daar braaf met haar blote kontje helemaal open staat, terwijl haar lekkere soezen vrolijk onder haar begelen. Ik geef haar een goei mep met de lederen riem, recht op haar pruim, wat haar een kreetje ontlokt.

De mep komt recht tussen haar lipjes terecht en laat een mooie rode streep achter. Vlug veert ze recht en neemt het rode riempje terug van me over. Als je mistelt beginnen we van voren af aan. Je leert het nog wel. De juf heeft haar lesje geleerd en mept er nu vrolijk op los, waardoor Veerle kronkelend en gilletjes slakend probeert de tel bij te houden. Haar gleufje wordt steeds roder en haar stem klinkt alsmaar zwakker en triester.

Bij tien meppen zie ik dat ze het bijna niet meer aankan en laat ik de juf even stoppen. Knalrood doet ze wat ik haar beveel, in al haar blote pracht bewonderd door mij en de juf. Toch heerlijk als je met zo'n twee mooie blote popjes mag spelen die alles doen wat je beveelt! Ik wil nu wel eens weten wie de natste kut heeft op dit ogenblik". Beschaamd tot en met komen ze voor me staan en brengen hun handen naar achter.

Vier lekker zachte tieten kijken me met stijve tepels aan en smeken om gekneed en verwend te worden. Mijn handen gaan echter naar lagere regionen en met mijn middenvingers verken ik de beide aangeboden spleetjes. Juf is kletsnat en zucht vervaarlijk als ik haar lipjes aantoets.

Veerle is overgevoelig aan haar gefolterde lipjes en kreunt als ik ze aanraak, maar ook bij haar is alles lekker vochtig. Veerle, jij op je knieën en onze juf zal je nu vertellen welke opdracht ze voor jou bedacht heeft.

Volg haar bevelen goed op of er volgt weer straf". Gebroken en onderdanig zegt Veerle dat ze het nu wel begrepen heeft. Als Hij dat goed vindt haal je voorzichtig Zijn paal uit Zijn broek en zuig je Hem uitgebreid af zodat Hij geniet.

Als Hij klaarkomt zorg je dat je niets morst en slik je alles in. Daarna zuig je Zijn slappe pik ook helemaal proper. Begin eraan zonder gemor of gezeur, ik haal nog even een flesje in de keuken en je zal wel merken waarvoor dat dienen zal". Het arme kind, dat daarstraks nog zo trots en brutaal binnenstapte, is nu gedegradeerd tot een tweederangs slavinnetje dat haar klasgenoot moet pijpen op bevel van haar lerares. Angstig komt ze tot bij mij, knielt en kijkt bang om naar de juf die met een flesje terugkomt.

Met trillende handen rits ze mijn broek open en haalt ze mijn halfstijve piemel uit mijn onderbroek. Aarzelend houdt ze hem tegen haar lippen, maar dan verschijnt haar tongentje en maakt ze verkennende cirkeltjes rond mijn eikel.

Ze geeft hem enkele zoentjes en dan glijden haar lippen over de kop en laten mij en mijn neukerd naar hemelse hoogten stijgen. Ze houdt de stam vast met één hand en speelt met de andere lekker met mijn ballen. Jongens, wat een genot! Ondertussen is de juf achter Veerle komen staan, duwt de benen van Veerle uit elkaar en begint dan haar poesje te plagen met de dunne hals van het lege glazen flesje, dat ze deskundig als een nep-dildo gebruikt.

Ik voel de pijpbeurt intenser worden, naargelang Veerle meer opgewonden geraakt. Ze zuigt nu mijn hele stang naar binnen en laat hem dan tussen haar lippen weer wegglijden, terwijl haar zachtje handje me stevig aftrekt.

Dit is intens zalig en blijkbaar ook voor haar, want ze begint hardop te kreunen en met haar kontje te draaien. Dat is voor de juf het sein om het flesje met de hals in Veerle's kutje te schuiven, wat haar helemaal wild maakt en de pijpbeurt nog meer ten goede komt. In een reflex zie ik tussen de genotsgolven door kans om met een zijwaarts gestrekte arm een fotootje te maken van dit tafereel. Ik verplicht haar voor me te komen staan met haar handen op het salontafeltje. Met een hoofd als een biet staat Veerle met haar hele feestzaal in de aanbieding, op zo'n 30 cm van me af.

Met mijn wijsvinger verken ik haar kletsnatte spleetje, duw hem helemaal naar binnen en masseer haar G-spot. Nog heet van daarjuist staat Veerle weldra te trappelen van geilheid, wat nog erger wordt als ik met twee vingers voorzichtig aan haar klitje ga pulken.

Mijn aandacht wordt echter steeds meer getrokken door haar mooie sterretje, dat me potdicht gesloten lijkt uit te lachen. Ik wil haar daar ook eens bezoeken, maar ik vermoed dat dit niet vanzelf zal gaan en op grote weerstand zal stuiten. Ik laat de juf voor Veerle op het tafeltje plaatsnemen op haar knieën, met haar handen op de grond, zodat haar kontje recht omhoog steekt en haar korte rokje niets meer bedekt.

Veerle begrijpt de bedoeling en begint de juf dadelijk te beffen in haar natte pruim. Nu Veerle afgeleid is zie ik mijn kans schoon en trek ik mijn kletsnatte wijsvinger uit haar zuigende feestzaal en plof hem in een keer in haar gesloten kontje, terwijl mijn duim in haar liefdesgrotje duikt. Met een gil wil ze wegtrekken, maar ik sluit mijn duim en wijsvinger en heb haar zo in een houdgreep.

Langzaam ontspant ze zich terug en als ik mijn vingers langzaam in en uit haar tunneltjes laat gaan, hoor ik dat ze diep zucht en kreunt. Ook de juf laat zich niet onbetuigd en zucht de verf van de zoldering, terwijl Veerle enthousiast de dreef van haar juf helemaal uitlikt. Prachtig, zulke mooie meiden die achter elkaar met hun neukdoosje naar mij gericht zitten en waar ik alles kan mee doen wat me zint.

Ik pak het flesje van de tafel en steek het in het mosseltje van Veerle, terwijl ik mijn duim haar krappe kontje inschuif. Het flesje gaat vrij diep in het sappige holletje en Veerle lijkt er allemaal heerlijk van te genieten, want zo te horen is die een intens orgasme aan 't opbouwen, wat ik echter nog wat wil uitstellen.

Dus gaat het flesje eruit en komen enkele vingers in de plaats, terwijl ik het flesje het lichtjes openstaande kontje induw. Snuivend trekt Veerle weg, maar het flesje zit er al in en ik houd het daar, ondanks haar wulpse gespartel.

Het lijkt me tijd voor wat ontspanning en Veerle kan best nog wat extra vernedering en onderwerping gebruiken, zodat ze in het vervolg ook doet wat haar opgedragen wordt.

Dus laat ik de juf Veerle bij het haar pakken en en mag ze haar als een hondje op handen en knieën rondjes laten maken Mijn familiewapen is door al die leuke uitzichten en gebeurtenissen ondertussen danig overspannen en vraagt om aktie.

Mijn 'hondje' mag even rusten en terwijl de juf een stripshowtje mag opvoeren, speel ik met het flesje in Veerle's kontje. De juf heeft de smaak goed te pakken en weet mijn pik nog een cm te laten groeien door haar hete vertoning, waarna ze zich op haar knieën op het tafeltje mag zetten en ik haar mijn gezwollen apparaat presenteer. Gulzig neemt ze hem direct in haar afzuiginstallatie en begint ze me stevig te pijpen. Ik zet mijn voeten ver uit elkaar en draag Veerle op om achterlangs mijn ballen en reet te likken, wat ze met enige tegenzin ook doet, nadat ze het flesje uit haar kontje getrokken heeft.

Ik neuk de juf krachtig en diep in haar mond en keel, terwijl Veerle pogingen doet om mijn slingerende ballen op te happen. Als ik me wat voorover buig krijg ik de lekkere zwaaiende melkbollen van de juf te pakken, die ik knedend en trekkend van het ultieme zuiggenot dat de juffers me bezorgen, bijna helemaal platmelk. Met haar mond vol heet vlees, hoor ik de juf vergenoegd kreunen en hijgen. Als Veerle plots hard op mijn ballen zuigt en tegelijk een vinger in mijn kont steekt, lijkt het of ik word aangesloten op een stopcontact.

Bliksemschichten vlammen door mijn hoofd, ongelooflijke energiescheuten knallen uit mijn tenen en hoofd naar mijn bekken en mijn neukspeer spuit stromen room in de keel van de juf, die dapper probeert alles door te slikken. Veerle en de juf blijven me met hun mondjes zuigen en melken, terwijl het vingertje in mijn kont onbarmhartig mijn prostaat masseert.

Ik zweef op golven van genot en energievlammen die heel mijn wereld in brand zetten. Compleet van de wereld ervaar ik het ultieme genot van het mega-orgasme dat die twee schatjes me bezorgen.

Compleet uitgeteld val ik even later in de zetel neer en glimlach dankbaar naar mijn twee knappe slavinnetjes. Ik suggereer hen dat ze nu wel toe zijn aan een standje 69, wat ze stralend ook direct in de praktijk brengen. De juf gaat naast me in de zetel liggen en Veerle zet zich over haar, waarna ze beiden gulzig aanvallen op het aangeboden pruimpje. Nou, die hebben heel wat schade in te halen zo te horen, want het slurpen en kreunen is niet uit de lucht.

Ik heb uitzicht op het kutje van Veerle, dat door de juf tot in alle uithoekjes gelikt en gevingerd wordt, wat Veerle doet rillen van genot. Na een tijdje ben ik wat bekomen van mijn prestatie en kan ik niet nalaten mijn vinger in het kontje van Veerle te stoppen en haar daar zeer intens te onderzoeken.

Aan de ademhaling van Veerle te horen zet dit haar in een hogere versnelling, waardoor het poesje van de juf nog uitvoeriger verwend wordt. Aangezien ik hier niet echt bij nodig zijn, vervang ik mijn vinger door het flesje, wat door de juf direct stevig in en uit Veerle's kontje wordt gepompt, waardoor die bijna piept van bronstigheid.

Ik neem een sanitaire stop en verdwijn even naar de WC. Net als ik terugkom hoor ik het geluid van twee orkanen die passeren en liggen de meisjes over elkaar te kronkelen, terwijl ze hun orgasme uitschreeuwen.

Hun lieve snuitjes zijn wit en rood van de passie en het genot, terwijl hun prachtige lichamen naschokken van het zinderend geweld. In de verte zag ze schapen in het groen. Binnen het domein worden niet uitgevoerde opdrachten meteen met een klap van de strolenzweep gestraft. De frise wind deed haar wel een beetje huiveren, of was het het onbekende.

Ze stapte in haar volle naaktheid uit de auto, en had eerst wel even moeite met de hoge highheels. Op haar highheels wiegelde ze naar voren en de chauffeur en Richard hadden een prachtig uitzicht op de machtig deinende reet van de aspirant lustslavin. De kuthoer liep nu voor de auto uit, nog een beetje onzeker op haar hoge stelten en keek schielijk links en rechts rond, maar buiten wat dieren was er niet veel te zien.

Daar liep ze nu en het kriebelde duidelijk in haar kut en aars, ze voelde dat ze bijna lopend zou kunnen klaarkomen. Op dat moment werd haar gedachten onderbroken door een bevel uit de auto om te stoppen. Ze bleef staan en de auto naderde tot dichtbij. Richard en Bob waren nu uit de auto gekomen en Richard zei haar even te wachten en inspecteerde haar tieten op de halve cups.

Verder voelde hij aan haar pruim en gelastte haar met haar benen uit elkaar te gaan staan. Ongelofelijk dacht ze dat ik dit blindelings doe. Richard hielp haar haar voeten op de steunplaten te zetten en gaf aan waar ze haar uitgestrekte handen kon vasthouden. Om haar middel bevestigde hij een brede leren riem die aan de stellage vastzat en evenzeer werden de enkelbanden vastgezet.

Met twee stukken touw werden vervolgens haar polsen vastgemaakt, en toen stond de kuthoer vastgesnoerd met lekkende kut goed zichtbaar tentoon voor op de Jeep. Jeetje ze hield het bijna niet meer uit, wat was dat lekker om volledig in de macht van iemand anders te zijn. Nooit had ze dit kunnen vermoeden. En dit was nog maar het begin, alleen al het dreigen van Richard maakte haar super geil. De Jeep zette zich in beweging en vervolgde de slingerende oprijlaan en in de verte zag ze de kudde schapen in het aangrenzende weiland.

De schapen maakte aanstalten om over te steken en de Jeep moest even halt houden, Plotseling schrok ze van een ruwe kreet, achter de kudde liep een schaapsherder met zijn hond, ze kronkelde onwillekeurig maar ze kon haar blootheid niet verbergen en de mannen in de auto groeten de ongure figuur met veel enthousiasme.

Hij kwam dichterbij en ging recht voor de tentoon gestelde kuthoer staan met zijn handen in zijn zij. Hij kwam onguur over met zijn grote ruwe baard en het lange haar. Hij rommelde wat ik zijn veel te grote jas en haalde een scheermes en schaar te voorschijn. Ze hield haar adem in en voelde de ruwe handen over en in haar kut graaien.

Daar zat zeker geen plukje haar, hij maakte duidelijk van de gelegenheid gebruik om eens lekker in het zachte kutvlees te grijpen. Daar nog een beetje en het plukje boven de kut laten.

Lisa de kuthoer stond nu met halfopen kutlippen te schitteren op de voorplecht van de Jeep en kon een orgasme maar met moeite tegenhouden. De auto meerderde vaart en door de hobbelige weg voelde ze hoe haar tieten schokten bij de bewegingen van het voertuig.

Geil sloeg door haar lijf. Enkele schuren werden voorbij gereden en ze reden nog enkele wandelaars, die schaars gekleed waren voorbij, waarbij Bob met de claxon hen een sein gaf. De kuthoer werd duidelijk gezien. De rit eidigde na een kwartier bij de hoofdingang waar het ontvangst-comite reeds stond te wachten. De Jeep stopte met een ruk. Een van de mannen in het gezelschap verwelkomde Richard en zei in klare taal dat de ceremonie voor de ontvangst van het kutwijf kon starten.

Richard en Bob maakten de bindingen los en hielpen Lisa van de stellage, waarbij Bob zijn in leren handschoen gestoken hand vol in haar kruis plantte. In haar volle naaktheid werd de kuthoer naar een klein podium gevoerd en Lisa mocht plaats nemen op een zeer speciale stoel,waarbij haar benen zover mogelijk naar buiten werden geplaatst waardoor haar lekkende kale neukscheur volledig geopend werd. Haar armen kon ze helemaal uitstrekken en aan de uiteinden zaten handgrepen in de vorm van een opgerichte paardenlul.

Je hebt je volledig accoord verklaard in deze akte, dus luister goed en volbreng alle opdrachten ogenblikkelijk anders zal de straf niet mals zijn. Kijk nu naar de taferelen die als welkomst zich voor je af zullen spelen. Dit is de laatste keer dat jij toeschouwer bent, hierna zul jij het slachtoffer worden van onze lusten, zoals grove vernedering, bondage, geseling.

Alleen in het uiterste geval mag je door STOP te roepen je behandeling onderbreken. Geniet er nog maar even van. Alle mannen, de meesters ontdeden zich van hun kleding zodanig dat alleen hun in leer gestoken pik bedekt bleef. Ze kreeg een paar flinke striemen over haar rug. Er volgde een korte demonstratie waarbij de armen van de hardbody boven haar werden vastgemaakt en een regen van slagen neerdaalde op haar rug, buik, borsten en zelfs tussen haar benen werd haar kut niet gespaard.

Slechts enkele kreunen en schreeuwen kwamen over haar lippen en ze hield haar benen zelfs zonder vast te maken uit elkaar. De hardbody bleef verder zo hangen. De volgende hoer werd naar buiten gedreven door een andere meester, ze hadden allemaal kennelijk hun specialiteit. Deze hoer had stevige afmetingen en was geheel en al afgebonden waarbij haar grote borsten met dikke touwen waren afgebonden zodat deze stijf en paars naar voren staken en uiterst gevoelig waren want bij de minste aanraking kreunde ze.

Inmiddels kwam Richard naar zijn kuthoer Lisa toe en goot wat champagne in haar geopende bek, verder sprenkelde hij wat over haar tieten en botergeile gladde kut. Dat deed de hitte trouwens wat afnemen.

De volgende meester was inmiddels zijn lustslavin gaan ophalen, ze liep aan een lederen hals band achter hem aan. Lisa zag dat ook deze hoer een gladde kut had en bovendien geringde tepels en geringde kutlippen.

Goed te zien waren ook de gewichten die aan haar tepels hingen en ook aan de ringen van haar kutlippen hingen gewichten. Richard die naast Lisa stond vertelde haar dat ook zij deze folteringen zou moeten ondergaan, en bij die gedachte kronkelde zij zich op het gestoelte.

De pikken stonden allemaal stijf en er werd schunnige taal naar Lisa geroepen en wat er met haar zou gaan gebeuren. Niet zo maar een dienster, deze was een voorbeeld van needle-queen piercing, het diensterschortje bestond alleen maar uit een voorstuk dat met naalden aan haar borsten en buik was vastgezet. Om het glas aan Lisa aan te bieden plantte ze haar linker voet op een van de stoelsteunen waarbij ze haar knie naar buiten draaide.

Lisa nam het glas aan en nam een teugje en schokte bij al die geile taferelen, dit zou zij dus ook moeten ondergaan en ze huiverde. De meesters verzamelden zich in een halve cirkel en verwijderde de leren koker van hun pik, ze begonnen zich in het aangezicht van Lisa de nieuwe af te trekken en de needle-queen liep naar de heersers toe en knielde om het geil van de meesters op te vangen. Met grove taal en kreten kwamen ze klaar en storten het geil in het zilveren dienblad. Op dat teken kwam de dienster met de naalden en hardbody 2 naar Lisa toe en kantelde de stoel zodanig dat haar kut omhoog kwam en haar kut als een trechter klaar lag om te ontvangen.

De zware hoer met afgebonden tieten hield vervolgens een grote spiegel omhoog zodat Lisa zelf kon zien wat er gebeurde.

De schaal met het neuksap van alle mannelijke aanwezige werd in haar kut gegoten door de dienster en twee meesters trokken daarbij haar kutlippen open, ze voelde nu het glibberige goedje in haar scheur lopen. Er was teveel en de rest werd over haar buik en borsten uit gestrooid.


..

Massage erotik sex negerin vagina

  • 939
  • LUL KUT NEUKEN BEHAARDE KUT FILMS
  • Stipt 7u bel ik aan bij de juf en duw de deur open als de zoemer van het slot gaat brommen.